laurdag 20. oktober 2007

det humper opp, det humper ned

siden me kom te Gus i haust har det aldri skjedd så mykje på berre to døgn. omveltningar er stikkordet. kort fortalt har me i løpet av dei 8 siste timane innstilt oss på å ikkje kunne dra avgarde te Bolivia pga opptøyar i hovudstaden. men etter nokre timar med grining (tove) og latter (elisabet) ja, me reagerar ulikt som menneskjer, fekk med den glade nyheita om at me allikevel får dra te Bolivia i morgo tidleg. me frydar oss!
men dette er ikkje enden på visa.
grunna helsemessige årsakar får ikkje lillian (ho eine på teamet) lov til å vere med. så nå har teamet vårt gått frå å vere 5 til 4 til 3.
fleksible - me? jaurå.

i den anledningen vil me med dette ynskje lillian masse lykke te vidare. me vil tenkje på deg og hugse på deg i bønn. og sjølvsagt fylgja med på din eksellente, stadig oppdatera blogg! med 3 ord vil me teslutt omtala deg, lillian:
- omsorgsfull
- kontrollfreak ;)
- effektiv bloggoppdaterar

(som ein liten parantes kan dykk andre teama godt leggje igjen ei helsing om korleis dykk heve det der i den vide verda. forøvrig alle andre og.)

6 kommentarer:

Amalie sa...

Å- dere har virkelig blitt ramma altså! Skal prøve å huske å be masse for dere! Vi her i Japan har det veldig bra, har hatt noen rolige dager, blitt kjent med folk i menigheten og slikt. I morra skal vi ut å gå rundt i byen her, kjøpe litt mat og liknende. Masse Guds fred til dere!

Anonym sa...

Jo her er det topp.

Elias sa...

Høyres ut som dåke har hatt to "rare" døgn. Håpe dåke får det betre når dåke kjem i gang i Bolivia. Lykke til og Guds fred.

Anonym sa...

ting tar tid og ting skjer... jerusalem er bra! gud være med dere videre på reisen. vi tenker på dere. dere er tøffe;)

tove sa...

takk for forståelsen folk! nå sitte me på joyride cafe i bolivia. stemningå e goe. plassen e fine!

indiajentene sa...

Johar! Dokke e ein gjeng med toffe jente osm klare det meste! E utrulig imponert over at dykk takle ting saa bra! Kos dokke masse i Bolivai, det kan virke vilt til tider, men det er eit herla land! HEls alle mine kjente! Maa gud velsigne dykk rikt! Guds fred! Klem fra Ingunn!